Over Driesje uitvaartverzorging

Zorg die verder reikt dan het leven...

Uw uitvaartverzorgsters
Driesje Simens & Rita IJzerman
Over Driesje uitvaartverzorging

Bij het overlijden van mijn vader op 11 september 2001 werden wij op een heel fijne wijze begeleid bij het afscheid van hem. Ik merkte toen voor het eerst van heel dichtbij hoe belangrijk een fijn afscheid is, maar ook hoe groot de rol van de uitvaartbegeleider hierin is.

Na zijn overlijden ben ik stap voor stap de uitvaartbranche binnen gekomen en uiteindelijk in 2010 als zelfstandig ondernemer begonnen. In 2017 werd het aantal aanvragen zo groot, dat ik ondersteuning zocht én vond in de fijne persoon Rita IJzerman. Zelf verloor Rita drie jaar daarvoor haar man en ook zij had dus al van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk een goed afscheid is.

Heeft u een voorkeur voor Rita of mij? Geen probleem! Laat het ons gerust weten.

Onze rol tijdens uw begeleiding

Net zoals wij fijn terug mogen kijken op het afscheid dat wij moesten nemen, staat bij ons voorop dat ook alle nabestaanden die wij mogen begeleiden, met een goed gevoel terug kijken op de emotionele en moeilijke periode waar zij zich op dat moment in bevinden.

Het is dan ook fijn te mogen vernemen dat nabestaanden deze moeilijke periode tegelijk ervaren als een periode vervuld van warmte en saamhorigheid, met zowel een lach als traan. Laten we samen het onvermijdelijke omvormen tot mooie herinneringen.

 


***

Als een bloem zo is het leven
’t begin is teer en klein
De één bloeit uitbundig
de ander geurt heel fijn
Sommige bloemen blijven lang
weer anderen even
Vraag niet bij welke bloem je hoort
dat is ’t geheim van het leven.

***

C O N T A C T